close

TTS International, 2017 yılında kurulan ve Türkiye'de faaliyet gösteren bir sağlık ve  kozmetik ile ilgili network marketing şirketidir. Şirket, çeşitli sağlık ve kozmetik ürünlerini doğrudan satış yöntemiyle pazarlamaktadır. TTS International'ın ürünleri arasında vitamin ve mineral takviyeleri, cilt bakım ürünleri, saç bakım ürünleri ve kilo verme ürünleri yer almaktadır.

TTS International Nedir?

TTS International, sağlık ve kozmetik ürünlerinin doğrudan satışı yoluyla tüketicilere ulaşan bir şirkettir. Şirket, ürünlerini kendi internet sitesi ve bayileri aracılığıyla satmaktadır. TTS International'ın ürünleri, çeşitli sağlık ve kozmetik sorunlarının giderilmesine yardımcı olmak için tasarlanmıştır.

TTS International Sağlık Bakanlığı Onaylı mı?

TTS International'ın ürünleri, Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı değildir. Ancak, şirketin ürünleri, bağımsız laboratuvarlarda test edilmektedir. TTS International'ın ürünlerinin güvenilir ve kaliteli olduğu iddia edilmektedir.

TTS International Yorumları

TTS International'ın ürünleri hakkında olumlu ve olumsuz yorumlar bulunmaktadır. Olumlu yorumlarda, şirketin ürünlerinin etkili olduğu ve tüketicilerin memnun kaldığı belirtilmektedir. Olumsuz yorumlarda ise, şirketin ürünlerinin pahalı olduğu ve vaat edilen etkileri sağlamadığı iddia edilmektedir.

TTS International Kullananlar

TTS International'ın ürünlerini kullanan birçok kişi bulunmaktadır. Şirketin ürünlerini kullanan kişiler, genel olarak ürünlerinden memnun olduklarını belirtmektedir. Ancak, bazı kişiler, ürünlerin vaat edilen etkilerini sağlamadığını iddia etmektedir.

TTS International Kazanç Planı

TTS International, bir çoklu düzey pazarlama (MLM) şirketidir. Şirketin kazanç planı, ürünlerin satılmasıyla birlikte, yeni temsilcilerin işe alınmasıyla da çalışmaktadır. TTS International'ın temsilcileri, ürünlerin satışından ve yeni temsilcilerin işe alınmasından komisyon kazanmaktadır.

TTS International Ürünleri

TTS International'ın ürünleri arasında vitamin ve mineral takviyeleri, cilt bakım ürünleri, saç bakım ürünleri ve kilo verme ürünleri yer almaktadır. Şirketin ürünlerinin listesi şu şekildedir:

  • Vitamin ve mineral takviyeleri: Multivitamin, mineral, omega 3, probiyotik, probiyotik takviyesi, prebiyotik, prebiyotik takviyesi, kolajen, koenzim Q10, D vitamini, magnezyum, kalsiyum, çinko, selenyum, demir, çinko takviyesi, selenyum takviyesi, demir takviyesi, vb.
  • Cilt bakım ürünleri: Yüz kremi, yüz yıkama jeli, yüz maskesi, göz kremi, dudak kremi, vücut losyonu, güneş kremi, vb.
  • Saç bakım ürünleri: Saç kremi, şampuan, saç maskesi, vb.
  • Kilo verme ürünleri: Zayıflama çayı, zayıflama hapı, zayıflama bandı, vb.
arrow
arrow
    全站熱搜

    alsatindikatoru 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()